Kabelnett for TV, radio og internett

Borettslaget har fibernett fra NextGenTel (NGT). Avtalen med borettslaget gir fibernett installert til ett punkt i leiligheten, bredbånd for internett med 1 Mb per sekund hastighet for opp- og nedlasting og HD PVR-dekoder med opptaksmulighet for TV. Alle beboere har tilgang til denne pakken, betalt gjennom husleien. Internetthastigheten er lagt inn for at NextGenTel skal kunne drifte nettet, ikke som alternativ for privat bruk.

  

NextGenTels hjemmeside finnes beskrivelse av aktuelle TV-pakker, se Hjelp/TV/Kanalliste. Men man må ringe for å få vite prisene for internett og TV som gjelder for vårt borettslag første gang. Andelseiere som er tilkoplet, finner oppgraderingsmuligheter med priser ved å logge på Min Side. Priser for nedgradering må man ringe om.

 

Telefon 07979 har åpningstid fra 10 til 21 mandag–fredag og 12 til 17 lørdag. Chat fra hjemmesiden er åpen 08 til 21 og 10 til 17, og kan være raskere enn telefon. Stengt søndag.

 

Det samme nummeret gjelder også feilmelding. Feil meldes direkte til NGT, ikke til styret. Driftsmeldinger ligger på hjemmesiden til NGT.

 

Flytting av uttak og ekstra uttak bestilles fra PP Norway. Ekstra HD PVR-dekoder kan leies fra NGT.

 

NGT tilbyr også abonnement for mobiltelefon og mobilt bredbånd.

 

Vedtak om nytt fibernett ble gjort på generalforsamlingen i 2015. Frem til høsten 2015 hadde borettslaget kabelnett fra CanalDigital.